Myweirdlife.blogg.se

Levande människa med med två öronsnibbar... Vad mer vill ni veta!?

Äntligen fredag!

Publicerad 2013-06-28 13:39:45 i Allmänt

Hej, äntligen fredag! Jag har precis skrubbat bort allt bajs från Bob och Elvis bur, och nu sitter jag här och skriver. Har ni märkt att man kan skicka meddelande till kik, och dom svarar! (Jag kom på det för längesen så att ni inte tror att jag är helt efterbliven). Ikväll så tänkte vi gå och titta på någon streetdance uppvisning. Så jag typ längtar tills dess. Men nu tänkte jag börja med dagens outfit, för det verkade som att ni ville det. .
DAGENS OUTFIT! Vit långärmad tröja. Köpt: Lager 157 Svarta jeans. Köpt: Lindex Halsband med läppar. Köpt: ur och penn Trollslända örhängen. Köpt: okänt Frisyr: Boll och fläta i luggen. Hejdå!<3 PS.ursäkta bildkvaliten.

Chill -_-

Publicerad 2013-06-27 20:50:47 i Allmänt

Hejsan hoppsan! Idag har bara varit en riktig chill dag asså! Jag har typ bara legat framför tv:n och dreglat hela dagen. Men jag har fått LITE nya syre atomer, mamma tvingade mig att gå ut och handla och det var typ 15 minus ute (LOL ofta det var 15 minus ute -_-). Igår fick Jasmine (min lillasyster) sköldpaddor som hon har önskat sig hela livet känns det som. Men jag har inte så mycket mer att berätta, så jag ska inte tortera er mer :)
Kram Jessika!<3

Sorligt...

Publicerad 2013-06-24 20:01:58 i Jessikas inlägg

Hej, idag hade vi skolavslutning. Vissa kan tycka "wow det är sommarlov!", men för mig så var det ganska sorgligt, för nu har vi gått vårt sista år på den skolan, och nu splittras alla. Alla grät typ, och det var jätte sorligt. Vi kommer sakna vår varandra så himla mycket. Ni kan nog inte förstå hur mycket vi kommer att sakna varandra. Men den jag kommer sakna mest är nog Emma eftersom att hon flyttar till Norge nu. Men något kul har hänt. Igår så var det ju vår sista dag, så då åkte vi till Bakken! Det var jätte kul! Jag åkte "Fritt fall" fem gånger och "Tornado" sju gånger, det var nog en av dem bästa dagarna i mitt liv. Just nu sitter jag i min säng och mår lite illa, jag har precis packat väskan för att vi ska åka till Turkiet inatt. Men nu ska jag nog gå och äta för att jag är helt utsvulten!
// Jessika
PS. Detta inlägget skulle kommit upp den 13/6!?

Klassfest!

Publicerad 2013-06-10 21:02:00 i Jessikas inlägg

Hej, igår hade Emma klassfest Innan klassen ska splittras, sen så stannade jag och Alisa kvar hos Emma och sov över!
sen idag har vi haft städ-dag i skolan, men vi blev klara fortare än vi trodde så då gick vi till en park och åt glass och typ (lekte) på lekplatsen där. Men det var iallafall jätte mysigt. Sedan efter skolan så gick jag och Emma och köpte lite saker till skolavslutningen, jag tänker inte lägga ut en bild än för det ska bli en överraskning. Sedan gick jag hem och då kom det SÅKLART en fågel och BAJSADE ner HELA MIN KOFTA!
Men som tur var så hade jag en extra i min väska! Sedan så åt jag kiwi och tittade på "top model".
Hejdå!
// Jessika
PS. IMORGON SÅ SKA VÅR KLASS TILL BAKKEN!

Dansuppvisning igen!

Publicerad 2013-06-08 23:52:05 i Jessikas inlägg

Hej hej! Idag drömde jag om "William spetz", sedan när drömmen var slut så blev jag ganska besviken för att drömmen inte var sann. sedan hade jag dansuppvisning. Det gick ganska bra. Sedan efter dansuppvisningen så satte vi oss i parken och åt kvällsmat. Resten av kvällen har jag försökt fatta hur man gör en header!?
Men nu måste jag sova!
GODNATT
// Jessika

"Du gamla du fria"...

Publicerad 2013-06-06 22:22:00 i Jessikas inlägg

Hej, idag har det ju varit Sveriges nationaldag! "Du gamla du fria"... Nej men, vi har typ grillat med lite vänner, och varit lite i stan och så. Det har faktiskt varit en ganska mysig dag. Men nu måste jag sova för imorgon är det friluftsdag!
GODNATT!

Som vanligt...

Publicerad 2013-06-04 22:13:51 i Jessikas inlägg

Hej, idag har jag som vanligt bara varit i skolan. Sen efter skolan så gick jag till mormor, sedan till dansen. När jag kom hem från skolan så gjorde jag läxan och babblade med min låtsaspappas syster.
På lördag så har jag dansuppvisning, så detta var sista gången jag dansade tills efter sommarlovet...JAG DÖR :(
Och på söndag så har Emma en klassfest som jag ska gå på!
Nu ska jag chilla med drömmarna (sova), men innan dess så bjuder jag på en bild av min underbara vän Alisa!
Godnatt!
// Jessika

Har varit med världens sötaste!

Publicerad 2013-06-02 21:36:00 i Jessikas inlägg

Halloj! Idag så har Emma också varit hos mig, vi cyklade ner till stranden, och sedan tittade vi på en film. Annars så har vi inte gjort något särskilt. Vi passade också vår lillasyster idag igen. Jag har precis duschat, och nu sitter jag och tittar på tv.

Sent inlägg!

Publicerad 2013-06-01 23:57:25 i Jessikas inlägg

Hej, här kommer ett sent inlägg. Idag så har Emma varit hos mig hela dagen, och vi har gjort lite olika saker. Igår så fyllde mamma år, så då firade vi det lite och sen på kvällen så fick vi gäster. I torsdags så fyllde Elin år, så då sov vi över hos henne! Och idag så har vi också passat min lillasyster.
Godnatt!
// Jessika

Om

Min profilbild

Jessika

12 årig tjej som har ett weird life, och älskar att dansa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela