Myweirdlife.blogg.se

Levande människa med med två öronsnibbar... Vad mer vill ni veta!?

Haloj!

Publicerad 2013-03-31 03:05:48 i Allmänt

Hej idag har jag åkt hem från fjällen så nu är jag i Oslo! Imorgon ska jag åka till badland med familjen och min ena kusin! Men nu ska jag sova!

//Emma natti natti! :*

10 blåmärken!

Publicerad 2013-03-28 22:28:16 i Allmänt

Hej hej... Vad ska jag skriiiva? Vet ej men... Jag kommer på något! Ja som vanligt så har vi åkt skidor men vi trillade heeeela tiden och vi fick typ 10 blåmärken sen efter en liten tur på längdskidor så åkte vi kälke! Sen gick vi hem och såg på "smurf" filmen! 😄 Men nu gömmer jag mig under täcket så att ingen vuxen märker att jag är inne på Ipaden!

//Emma
Ps god natt!

Fritids... :(

Publicerad 2013-03-28 17:55:06 i Jessikas inlägg

Hej, idag har jag varit på fritids hela dagen, men vi hade påsklunch så det var lite roligt. Nu är jag hemma och väntar på att tacosen ska bli klar. Sen ikväll så ska vi åka till Arild, och så ska vi vara där hela helgen.
Hejdå!
// Jessika

Sociala barn!

Publicerad 2013-03-26 21:18:27 i Allmänt

Hej nu sitter alla barn här och spelar på våra ipads det känds... Men nu börjar bråket mellan Marte och Marius! Aaaaaaaaaaaaaaaaa....

//Emma Ps. Nu dör jag!

Emporia!

Publicerad 2013-03-26 20:05:15 i Jessikas inlägg

Hej, idag har jag varit på Emporia och shoppat lite med min babblande lillasyster. Sen åt vi på Barista. Jag beställde en skogsbärs paj, den var jätte god så den rekommenderar jag. Nu är jag hemma och utforskar vår nya IPad.
Hejdå!
// Jessika

Äntligen hemma!

Publicerad 2013-03-26 17:15:46 i Jessikas inlägg

Hej, nu är jag äntligen hemma igen med internet. Jag har ju varit i Gambia och träffat farmor, alla kusiner, och fastrar och farbröder och sånt. Det var jätte varmt, när det var som varmast så var det 42 grader!
Vi bodde i ett hus som pappa hade hyrt. Huset hade sex rum och tre toaletter, och i trädgården så fanns det bananer som min lillasyster ville titta på hela tiden! Huset var väldigt stort!
Eftersom att vi inte bodde på ett hotell så hade vi ingen pool. När det är 42 grader så MÅSTE man ha en pool. Men som tur var så kände pappa en kille på ett hotell, så vi fick bada gratis där när vi ville!
På hotellet så fanns det också en strand, så om man ville bada i havet så kunde man det.
Havet var otroligt salt. Jag fick vatten i munnen, och jag hade salt smak i munnen hela dagen! Men det var inget sjögräs och MYCKET renare vatten än i Sverige. Nästan varje dag så hälsade vi på farmor och åt lunch hos henne.
En dag så gick vi till en park med apor. Aporna var fria och vi matade dom. Fast min styvmamma gick ut igen efter fem meter. Vi matade aporna med banan och nötter, en av aporna hoppade upp på Jasmines axel!
En dag så var vi också i en krokodil park, jag, Jasmine och pappa klappade en krokodil! Dom andra vågade inte. I krokodilparken köpte jag också en krokodiltand!
Nästan varje kväll gick vi ut och åt på en restaurang som hette "Ali baba", ibland så gick vi också till en som hette "African queen". Jag tyckte mest om "Ali baba".
I Gambia så var det höns, ödlor, åsnor, gamar, tuppar och hästar överallt. I Gambia så gjorde jag också flätor.
Om man ska sammanfatta detta LÅNGA inlägg så är det att jag har haft en fantastisk resa!
// Jessika
PS. Det kommer mer bilder om några dagar.

Skidor

Publicerad 2013-03-26 15:40:30 i Allmänt

Hej, idag har jag och min kusin åk massa skidor! Vi trillade 10000 gånger men nu kommer vi bara leva längre för vi skrattade varje gång vi ramlade! Jag skriver mer ikväll!
//Emma! Ursäkta stav fel!

Sorry

Publicerad 2013-03-25 23:39:41 i Allmänt

Hej förlåt att jag inte har gjort ett inlägg på ett tag! Men jag har hart fult upp nu är jag i Norge och åker skidor. Lite sent inlägg men vi fick faktiskt presis internettet att fungera!
//Emma ursäkta stav fel!

haj haj!

Publicerad 2013-03-17 21:28:49 i Allmänt

Idag har Jessika varit hemma hos mig och vi har bakat världens finaste cupcakes, ätit mjöl (kommer video snart) och ätit kanel (kommer video på det med). sen så ville mamma att vi skulle gå ut så vi gick til pildammarna och matade fåglarna! Men alla fåglarna typ attackerade mig det var läskigt!
God natt! //Emma!
PS. sorry för stavfel och att jag inte lägger upp några bilder!

JESSIKA!!

Publicerad 2013-03-11 20:35:34 i Allmänt

Hej idag har jag fått en iphone (men det är en iPone 3).
I morgon kommer Jessika jag saknar henne sååååå mycket och hoppas att hon kommer i morgon på skolan. nu ska jag bara gå och färga mitt hår.
Natti natti! (ursäkta stav fel)
/Emma <3

Hjälp

Publicerad 2013-03-08 22:06:00 i Allmänt

Hej... Jag vet inte vad jag ska skriva men jag tänkte att i veckan innan påsk ska vår klass praoa men jag vet inte vad jag ska praoa som några förslag det ska vara i trianglen! :( men nu MÅSTE jag sova. natti! <3
PS: Emma vet inte vad hon skriver!

Ingen bild

Publicerad 2013-03-07 21:39:00 i Allmänt

hej idag har jag inte gjort något särskilt men ja jag har fått klagomål på att jag har gjort för lite inlägg så nu börjar jag. Om ni undrar varför jag aldrig lägger upp en bild så är det för att jag inte lägger ut bilder från mobilen så nu vet ni! Men ja nu ska jag sova! <3 natti natti
Saknar dig Jessika! :*
PS. Emma

haloooo!!

Publicerad 2013-03-04 22:19:32 i Allmänt

Hej jag vet inte vad jag ska skriva men jag vill bara sägagod natt, jag har gort dipp die och bajs! /emma
Natti Natti!! <3

Om

Min profilbild

Jessika

12 årig tjej som har ett weird life, och älskar att dansa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela